Zwangerschapsfotografie

Waarom een zwangerschapsshoot?

Jouw zwangerschap is een bijzondere periode uit je leven. Het is een moment wat nooit meer terugkomt, zelfs al is het niet je eerste kindje. Met een zwangerschapsshoot leg je een herinnering vast voor later, voor jou, je partner, maar ook voor je kind.

Wanneer plan je een zwangersschapsshoot?

Bij voorkeur plan je de zwangerschapsshoot ruim van tevoren. Het beste moment ligt tussen de 32 en 36 weken. Je buik is dan al mooi rond en het is nog ruim voor de uitgerekende datum.

Waar wil je de zwangerschapsshoot houden?

Overal waar jij eigenlijk wilt en jij je prettig voelt. Strand, bos maar het kan ook bij jou thuis of in mijn kleine thuisstudio. Wil je een zwangerschapsshoot op locatie in de buitenlucht, dan kun je deze het best plannen 1,5 uur voor zonsondergang. Het licht is dan mooi en zacht. Voor een buitenlocatie zijn we afhankelijk van het weer, bij slecht weer kunnen we altijd uitwijken naar de studio.

De duur van de zwangersschapsshoot is tussen de 1 – 1,5 uur, geheel afhankelijk van de wensen.

Kleding en verzorging tijdens de zwangerschapsshoot

De mogelijkheden zijn divers, je kunt kiezen voor je eigen kleding, 1 van mijn jurken, lingerie of naakt. De keuze is aan jou. Kijk eens op internet naar voorbeelden. Ook een combinatie van diverse kleding/opties is mogelijk.
Foto’s samen met je partner en/of kinderen leveren intieme beelden op. Het is aan te bevelen om de kledingkeuze qua kleur op elkaar af te stemmen, niet te fel en geen drukke prints, deze trekken teveel aandacht en de bedoeling van de zwangersschapsshoot moet toch op jouw buik liggen. Zorg ook voor verzorgde handen en nagels, deze zijn namelijk vaak in beeld. Als je van make-up houdt kies dan zachte kleuren voor de shoot.

Inspiratie/Tips

Heb je foto’s gezien op internet die je mooi vindt, geeft dit dan door. We gaan kijken of deze foto binnen de setting kan worden gemaakt. Heb je eigen ideeën of wensen, maak deze kenbaar, het is jouw shoot. Zijn er spullen die je mogelijk graag op de foto hebt, zijn er sieraden waar je veel waarde aan hecht of een speciale betekenis hebben, neem deze mee dan verwerken we deze in een foto.

Prijs

De prijs voor een zwangerschapsshoot in de studio of locatie (inclusief 30 kilometer):

Brons (10 digitale HR bestanden) 85,00

Zilver (20 digitale HR bestanden) 110,00

Goud (30 digitale HR bestanden) 140,00

Losse HR bestanden zij apart verkrijgbaar voor 10,00 per foto.

Set prijs van 5 HR bestanden 35,00

Kilometerprijs per km (buiten de 30 km) 0,29 ct per km